Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Campagnes politiek in de startblokken

Campagnes politiek in de startblokken

ETTEN-LEUR – In Etten-Leur worden vanaf donderdag de officiële borden voor de Tweede Kamerverkiezingen van 12 september neergezet.

Vrijwilligers van de lokale afdelingen van landelijke partijen kunnen weer aan de slag met lijmkwast en posters. Wat gebeurt er de komende weken allemaal tijdens de campagnetijd in en rondom Etten-Leur? Lees er donderdag meer over in BN DeStem.

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten