Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Nationale Kringloopdag

Nationale Kringloopdag

Zaterdag 5 oktober wordt ook in de Kringloper aan de Kroonstraat 12 in Etten-Leur de Nationale Kringloopdag gevierd. Dit feest wordt voor de 5e keer gehouden en deze jubileumeditie van de NKD zal geheel in ‘t teken staan van de mensen die binnen de kringloopbranche werkzaam zijn. Zij zijn een belangrijke schakel tussen gebruik en hergebruik. In de winkel aan de Kroonstraat zijn er op 5 oktober van halfelf tot vijf uur allerlei leuke activiteiten. Zo zijn er prijzen te winnen, er is entertainment en een hele mooie kinderboekenactie, en worden er cadeautjes uitgedeeld aan de kleintjes.

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten