Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Inzameling drankenkartons verlengd

Inzameling drankenkartons verlengd

Sinds half juni kunt u als inwoner van Etten-Leur drankenkartons zoals zuivelpakken, vruchtensappakken etc. gescheiden aanleveren bij het oud papier, zodat ze kunnen worden gerecycled. Het is een proef van het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken waar Etten-Leur, naast nog 36 gemeenten, aan deelneemt. Wij willen u alvast hartelijk danken voor uw inzet om deze gescheiden inzameling tot een succes te maken.

Steeds meer drankenkartons bij papier We zamelen steeds meer drankenkartons in. Zo werd er in augustus 1723 kg aan drankenkartons verzameld en in september 2450 kg. De testperiode eindigt op 1 november aanstaande. De informatie over de inzameling en verwerking in deze testperiode wordt gebruikt voor het analyseren van de kosten van inzameling, de milieueffecten na verwerking en de bereidheid onder inwoners voor het apart inzamelen.

De proef eindigt wel, maar het Afvalfonds  Verpakkingen heeft ons de mogelijkheid gegeven de inzameling voort te zetten tot 1 februari 2014. U kunt dus uw drankenkartons ook de komende maanden nog gescheiden aanleveren bij het oud papier voor recycling.

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten