Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Politie pakt verdachte van straatroof op

Politie pakt verdachte van straatroof op

Een woordvoerder van de politie meldt het volgende:

Etten-Leur – Een 18-jarige jongeman uit Etten-Leur werd door de politie gearresteerd kort nadat hij een straatroof pleegde. Het misdrijf vond plaats op maandagmiddag 14 oktober 2013 om 15.00 uur op de Adamastraat. De buit van deze straatroof betrof € 0,45.

Klappen

Het 16-jarige slachtoffer werd benaderd door twee jongemannen die geld van hem eisten. Hij gaf zijn belagers 45 eurocent. De 16-jarige jongen moest vervolgens twee klappen incasseren. Toen een voorbijgangster de straatroof opmerkte, gingen de beide verdachten er vandoor. Het slachtoffer had een opgezwollen wang opgelopen door de klappen en deed aangifte

Opgepakt

Hij kende echter de identiteit van één van de verdachten. De politie zocht de 18-jarige inwoner van Etten-Leur op en arresteerde hem. De verdachte is in het belang van het verdere onderzoek in verzekering gesteld en ingesloten. De twee verdachte is nog voortvluchtig.

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten