Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Westzijde parkeergarage weer geopend vanaf vandaag (24 oktober)

Westzijde parkeergarage weer geopend vanaf vandaag (24 oktober)

Vanaf vandaag ( donderdag 24 oktober) is de westzijde entree van de parkeergarage weer geopend vanaf  07.30 uur. De parkeergarage is nu weer bereikbaar vanaf de Roosendaalseweg. De kaartautomaten zijn inmiddels vervangen.

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten