Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Onderzoek combinatie Groen Links en PvdA voor gemeenteraad Etten Leur.

Onderzoek combinatie Groen Links en PvdA voor gemeenteraad Etten Leur.

De bestuursleden van zowel Groen Links als van de PvdA hebben de intentie uitgesproken om met een gezamelijke lijst deel te nemen aan de gemeenteraad verkiezingen in Etten Leur van 2014.  De leden moeten zich hier nog over uitspreken. Beide partijen komen niet zo rooskleuring uit de peilingen en denken door een gezamelijk programma sterker te staan.

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten