Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Inloopavond reconstructie kruispunt Markt-Spoorlaan, verbreding Spoorlaan en kleine aanpassingen aan de Markt

Inloopavond reconstructie kruispunt Markt-Spoorlaan, verbreding Spoorlaan en kleine aanpassingen aan de Markt

In het kader van een betere doorstroming van het verkeer is er een reconstructieplan opgesteld voor het kruispunt Markt-Spoorlaan en voor de verbreding van de Spoorlaan, tussen de Markt en het Stationsplein. Ook is er een plan gemaakt voor een aantal kleine verbeteringen aan de Markt.

Op woensdag 30 oktober wordt in de Schonckzaal van het Oude Raadhuis aan Markt 1 een inloopavond gehouden. U kunt tussen 19.30 uur en 21.30 uur op elk gewenst tijdstip binnenlopen om de ontwerpplannen te bekijken en u wordt in de gelegenheid gesteld hier vragen over te stellen.

Ook ligt het ontwerp vanaf 31 oktober tot en met 14 november 2013 ter inzage in het informatiecentrum in het Stadskantoor. In deze periode kunt u een reactie op het ontwerp indienen bij ons college

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten