Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » 30 oktober in Local News:

30 oktober in Local News:

Woensdagmiddag ‘Local News’ met daarin aandacht voor het Nationale Schoolontbijt…’De Nederpop Plaat’ en ‘Second Hand Rose’ een weg te geven pakketje van een (tweede hands) pocket, DVD en Suske en Wiske boek…..!!!
‘Local News’ is te beluisteren van 12.00 tot 14.00 uur….!!

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten