Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Webshop www.ettenleurdoetmee.nl

Webshop www.ettenleurdoetmee.nl

Etten-Leur heeft een regeling voor maatschappelijke participatie. Deze regeling is bedoeld om mee te doen in de maatschappij. Om dit mogelijk te maken heeft de gemeente Etten-Leur een webshop waar u zelf uw activiteiten en/of producten kunt kiezen. Dit uiteraard enkel als u aan de voorwaarden voldoet van de regeling. U krijgt geen geld op uw rekening gestort, maar u krijgt een tegoed dat u kunt besteden via deze webshop. U vindt deze webshop op http://www.ettenleurdoetmee.nl/.

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten