Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Gratis energieadvies voor woningeigenaren

Gratis energieadvies voor woningeigenaren

Huizenbezitters in Etten-Leur kunnen vanaf nu een gratis en geheel onafhankelijk energieadvies krijgen. Aanmelden hiervoor kan op de websitewww.energiemarktplaatswestbrabant.nl.

Een energieambassadeur komt de woning inspecteren en geeft een onafhankelijk advies over isolatie en andere energiebesparende maatregelen. De ambassadeur is ook op de hoogte van eventuele subsidiemogelijkheden.

Momenteel zijn er 25 opgeleide energieambassadeurs actief. Wie in de toekomst zelf als vrijwilliger aan de slag wil kan zich aanmelden viawww.energiemarktplaatswestbrabant.nl

Het project loopt voorlopig tot maart 2014. Meer informatie over het project kunt u krijgen bij de heer Ad Clarijs e-mail: a.clarijs@omwb.nl

 

 

Regio West-Brabant (RWB) heeft in samenwerking met de Omgevingsdienst Midden en West-Brabant (OMWB) de ‘Energiemarktplaats West-Brabant’ ontwikkeld. Het project is gericht op energiebesparing in de bestaande woningbouw en wordt uitgevoerd in de gemeenten Baarle Nassau, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Geertruidenberg,  Moerdijk, Roosendaal, Werkendam en Woudrichem. Het unieke aan het project is dat de speciaal hiervoor opgeleide energieadviseurs hun werk vrijwillig doen.

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten