Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Sara Kroos onwel op podium in Etten-Leur

Sara Kroos onwel op podium in Etten-Leur

Sara Kroos is gisterenavond onwel geworden tijdens een optreden in de Nieuwe Nobelaer. Zij moest haar voorstelling Van Jewelste na een half uur al beëindigen. Omdat de cabaretière zich ook na onderzoek nog steeds niet lekker voelde werd besloten de voorstelling te staken. De bezoekers worden gecompenseerd.

In een Twitterbericht verontschuldigde zij zich voor de situatie: ‘Lieve mensen uit Etten Leur, dank voor alle beterschap en het spijt me dat we maar een half uurtje hadden. Ik haal het in! Xxx’

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten