Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Inner Wheel Etten-Leur overhandigt cheques voor drie goede doelen

Inner Wheel Etten-Leur overhandigt cheques voor drie goede doelen

De voorzitter van Inner Wheel Etten-Leur e.o. heeft aan drie goede doelen een cheque overhandigd. De goede doelen zijn Stichting GRIP, stichting Suvadra en stichting Leergeld. Inner Wheel is een serviceclub. Eén van haar doelstellingen is fundraising. Middels allerlei acties brengt Inner Wheel geld bijeen voor goede doelen. Het zijn kleinschalige projecten in binnen- en buitenland. Het bijeen gebrachte geld komt direct ten goede aan diegenen die het ook nodig hebben. De goede doelen die deze keer de gelukkigen waren om de cheque te ontvangen zijn:

 

GRIP

Het geldbedrag dat werd opgehaald voor de stichting GRIP werd overhandigd aan Linda Thoen en haar dochter Racheal. Het zal besteed worden aan de nieuwe huisvestiging voor jonge moeders en hun baby ’s in de Ethiopische hoofdstad Addis Abeba. Bovendien krijgen de veelal zeer jonge moeders in de nieuwe compound een opleiding zodat ze zelfstandig hun inkomsten kunnen verwerven en dus niet op de straat belanden en in de prostitutie verzeild raken.

Suvadra

Het geldbedrag dat werd ingezameld voor de stichting Suvadra werd overhandigd aan Joyce van Rijen. Dit bedrag wordt aangewend voor thuisonderwijs aan lichamelijk gehandicapte jongeren in Nepal. Voor deze doelgroep is geen aandacht in de Nepalese samenleving. Ze zijn het vijfde wiel aan de wagen.

Leergeld

De bijdrage voor de stichting Leergeld wordt ingezet om er voor te zorgen dat schoolgaande kinderen, uit gezinnen met een minimum inkomen,kunnen deelnemen aan het sociaal maatschappelijk leven op school en daarbuiten. Deze kinderen zijn, zonder financiële steun van de stichting, uitgesloten van deelname aan activiteiten als sport, muziek, schoolreisjes, scouting e.d. De cheque werd overhandigd aan voorzitter Ton Vermeulen van stichting Leergeld.

 

 

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten