Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Container en coniferen in brand in Etten-Leur

Container en coniferen in brand in Etten-Leur

Donderdagavond heeft er rond half 9 een brand gewoed in een achtertuin van een woning aan de Johan van Oldenbarneveldlaan in Etten-Leur. Er was een container in brand gevlogen, bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen over op een paar grote coniferen. Er was even sprake van een enorme vlammenzee, dit was binnen enkele minuten onder controle door de brandweer. De oorzaak van de brand is niet bekend, mogelijk is er iets door de eigenaar in de container gegooid wat nog niet goed uit was.

Foto’s :  Alexander Vingerhoeds

_MG_1421 _MG_1428

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten