Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Invoering BIBOB toets voor smartshops

Invoering BIBOB toets voor smartshops

Het college voert voor smartshops een BIBOB toets in. De wet BIBOB maakt het voor bestuursorganen mogelijk om zich te beschermen tegen het risico dat zij ongewild criminele activiteiten faciliteren. Hoofdlijn van het BIBOB beleid is dat de gemeente aan de hand van de ingevulde BIBOB vragenlijsten eerst zelf onderzoek doet naar integriteit van de (beoogd) vergunninghouder. Vervolgens eventueel advies vraagt bij het Regionaal Informatie en Expertise Centrum Zuid-West Nederland. En daarna eventueel advies vraagt bij het landelijke bureau BIBOB.

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten