Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » NL doet: Wat doe jij?

NL doet: Wat doe jij?

Gemeente Etten-Leur doet mee aan NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert op 20 en 21 maart 2015, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst 40.000 klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen.

 Kloppend hart

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve inwoners voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. En de tweedaagse laat zien hoe leuk vrijwilligerswerk is.

 

Ook Etten-Leur doet mee!

In Etten-Leur vinden we actieve inwoners belangrijk. Actief zijn, meedoen en elkaar helpen is gemakkelijk. Dat laten de burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur tijdens deze twee dagen zien. Op 20 maart verricht onze burgemeester vrijwilligerswerk bij het project ‘Montmarte!’ van stichting Avoord Zorg en Wonen. Op 21 maart helpen wethouder Van Hal en wethouder Dujardin bij de ontmoeting en lunch in De Achtertuin, georganiseerd door buurtvereniging Dun Hill.

 

Recordaantal
In de 2014 editie waren op 21 en 22 maart 325.000 Nederlanders actief bij meer dan 8.600 klussen, een recordaantal. En dit jaar willen we natuurlijk nog veel meer mensen op de been krijgen!

 

Doe jij mee?

Ga voor meer informatie naar www.nldoet.nl of loop even langs bij de Vrijwilligerscentrale Etten-Leur, op de begane grond van het Stadskantoor. Daar meld je je klus aan of doe je mee als vrijwilliger.

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten