Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Saskia en de chocoladefabriek | Musicalklas Nieuwe Nobelaer

Saskia en de chocoladefabriek | Musicalklas Nieuwe Nobelaer

Ook dit jaar gaat de musicalklas van Nieuwe Nobelaer weer een spetterende voorstelling neerzetten. Dit keer is het een bewerking van het wereldberoemde ‘’Sjakie en de chocoladefabriek’’, maar dat in een geheel nieuw jasje gestoken.

 

Het verhaal gaat over Saskia die een gouden wikkel wint en zo een hele dag in de chocoladefabriek van Willeke Wonka mag doorbrengen met nog een aantal winnaars. Deze dag blijkt totaal anders te verlopen dan men verwacht. Ook benieuwd naar wat voor wonderbaarlijks Saskia allemaal te wachten staat in de fabriek van Willeke Wonka? Aanstaand weekend zullen de leerlingen het magische verhaal op de planken zetten.

 

Deze leuke familie voorstelling voor het hele gezin is te zien op zaterdag 21 maart om 20:15 uur en zondag 22 maart om 14:30 uur in Nieuwe Nobelaer. Kaarten zijn te koop via de website of de balie van Nieuwe Nobelaer.

 

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten