Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Onthulling naambord Burgemeester Van de Venpark

Onthulling naambord Burgemeester Van de Venpark

Het park aan de Thorbeckelaan in Etten-Leur krijgt een nieuwe naam. Uit eerbetoon aan de heer Van de Ven, voormalig burgemeester van Etten-Leur, vernoemt het college dit park in blijvende herinnering naar hem. Op dinsdag 31 maart vindt de officiële onthulling van het naambord plaats.

Het burgemeester Van de Venpark
Vanwege de verdiensten van de heer drs. M.J.H van de Ven voor de gemeenschap van Etten-Leur besloot het college van burgemeester en wethouders dit park naar hem te vernoemen.  De heer Van de Ven was tussen 1988 en 1999 burgemeester van deze gemeente en het park aan de Thorbeckelaan is in die periode ontworpen en gerealiseerd.

Onthulling naambord en planten van boom
In aanwezigheid van de familie Van de Ven en andere genodigden zal het naambord worden onthuld door mevrouw Van de Ven en planten de kleinkinderen een boom bij dit bord.

Foto: google streetview

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten