Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Winkelcentrum Etten-Leur viert 50 jarig bestaan.

Winkelcentrum Etten-Leur viert 50 jarig bestaan.

Vrijdag 27 tot en met zondag 29 maart is het feest in winkelcentrum Etten-Leur. Het winkelcentrum bestaat 50 jaar en dit wordt groots gevierd gedurende drie dagen. Tijdens deze drie dagen kunnen bezoekers de tentoonstelling 50 jaar winkelcentrum Etten-Leur bezoeken, zijn er leuke activiteiten voor kinderen en worden er presentjes uitgedeeld. Op zondag wordt het feestweekend afgesloten met een spectaculair optreden van The Voice of Holland finalist Sjors van der Panne.

 

Programma:

  • Het feestweekend start op vrijdagmiddag 27 maart tussen 14.30 en 15.00 uur met de opening van de bijzondere fototentoonstelling ‘50 jaar winkelcentrum Etten-Leur’ door de voorzitter van de winkeliersvereniging en burgemeester Van Rijnbach. Deze tentoonstelling is tot stand gekomen in samenwerking met heemkundig streekmuseum Jan uten Houte.
  • Zaterdag 28 maart van 12.00 tot 17.00 uur vinden er leuke activiteiten voor kinderen plaats. Er is een kindermiddag met schmink, ballonnen, bekende stripfiguren en de “Lachen is OK’ kindershow.
  • Zondag 29 maart van 14.00 tot 17.00 uur is er een groot muziekfeest in het winkelcentrum met optredens van dansschool Trivium Sport & Dance, Michel (zingt Michael Bublé) en een spetterend optreden van The Voice of Holland finalist Sjors van der Panne!

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten