Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Automobilist betrokken bij aanrijding onder invloed alcohol

Automobilist betrokken bij aanrijding onder invloed alcohol

Etten-Leur – Een 24-jarige man uit Sprundel is zondagmorgen rond 09.45 uur na een aanrijding op de Vosdonk waar hij bij betrokken was betrapt op het rijden onder invloed. Hij blies 365 ugl. Hij kwam op de kruising met de Nieuwe Donk in aanrijding met een auto bestuurd door een 22-jarige vrouw uit Etten-Leur.

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten