Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Bedevaart Etten-Leur Stichting Adriaan van Bergen

Bedevaart Etten-Leur Stichting Adriaan van Bergen

Zondag 3 mei vindt weer de bedevaart naar St Willebrord plaats. Verzamelen om 6.00u bij café de Pastoor aan de Lange Brugstraat 15 in Etten-Leur. Vertrek 6.15u. Om 6.45u komen we langs de Lambertuskerk, daar kunnen de Ettense bedevaartgangers aansluiten.
Om 7.45u arriveren we bij gemeenschapshuis de Lanteern in St. Willebrord waar een bakje koffie of thee voor u klaar staat. om 8.30u begint de kerkdienst. Na de dienst lopen we terug naar Etten-Leur. Bij café Roeloffs aan het Van Bergenplein wordt u door ons nog getrakteerd op iets lekkers.

U bent van harte uitgenodigd om met de (25e) bedevaart mee te lopen. Noteer dus in de agenda: 3 mei!

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten