Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Stille test vanwege dodenherdenking

Stille test vanwege dodenherdenking

Vandaag is het de eerste maandag van de maand. Het moment waarop doorgaans de sirenes luid hoorbaar worden getest. Maar dat gebeurt deze keer niet vanwege dodenherdenking. Het eerste luide proefalarm wordt gegeven op 1 juni (de eerste maandag van de maand juni).

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten