Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Aanhouding na aantreffen zelfgebouwd nepvuurwapen

Aanhouding na aantreffen zelfgebouwd nepvuurwapen

De politie heeft maandag 1 juni 2015 omstreeks 22.30 uur in een woning een 31-jarige man aangehouden ter zake de Wet Wapens en Munitie.

In de woning werd een zelfgemaakt nepwapen aangetroffen. De agenten waren ter plaatse gegaan na een melding dat in de woning een man met een vuurwapen zou zijn. Het wapen dat werd gevonden was zelfgemaakt. De aanleiding van de melding was een ruzie waarbij ook een familielid van de verdachte, een 60-jarige man, voor het huis werd aangehouden op straat. Er wordt door de recherche nader onderzoek naar de achtergronden van het incident ingesteld.

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten