Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Piekeren over pienter parkeren

Piekeren over pienter parkeren

Naar aanleiding van de parkeerproblematiek in sommige delen van Etten-Leur, de aanstaande parkeernota en recente klachten van diverse inwoners, heeft Ons Etten-Leur besloten om het college en ambtenaren een aantal mogelijke oplossingen aan de hand te doen voor met name de parkeerproblematiek in en rondom het centrum.

8 oplossingen

In een brief aan het college worden 8 verschillende oplossingen aangedragen. Realisatie ‘fiets-parkeren’, Proefproject gratis werknemersvergunningen, Extra parkeerplaatsen Roosendaalseweg, Niet bebouwen vrijkomend terrein Nieuwe Nobelaer, Extra parkeerstroken langs bestaande woonwijken, uitbreiding vergunninghoudersgebieden, betere communicatie over werknemersvergunningen en hogere parkeernormen hanteren bij (her)inrichting stedelijk gebied.

Fractievoorzitster Lia Boeren: “Parkeerproblematiek is niet iets van gisteren. Als het aanleggen van parkeerplaatsen rust creëert en irritatie wegneemt, moeten we daarvoor oplossingen aandragen en waar nodig financiële middelen voor vrijmaken. Met deze oplossingen bieden we een aantal alternatieven die niet veel geld hoeven te kosten.”

Hulp inwoners

Met behulp van een aantal actieve inwoners die uit eigen ervaring met betrekking tot parkeeroverlast geconfronteerd zijn (Dhr. M. v.d. Put en T. Barbanson red.) zijn er de afgelopen weken verschillende opties en mogelijkheden de revue gepasseerd. Uitkomst is een brief met daarin de uitleg over de 8 opties naar het college met het verzoek om deze mee te nemen in de toekomstige besluitvorming.

Lia Boeren: “We hopen natuurlijk dat een van onze suggesties bij kan dragen aan de oplossing van het probleem of dat andere mensen geïnspireerd raken om weer over andere mogelijkheden na te denken. Mensen kunnen met ons contact opnemen over andere ideëen, wensen of klachten omtrent parkeren. Als Ons Etten-Leur willen we in ieder geval proactief meedenken om de overlast voor de inwoners te verminderen.”

 

Over Ons Etten-Leur

Ons Etten-Leur is een lokale politieke partij die als doel heeft om te zorgen voor een zo zorgzaam mogelijke maatschappij in de ruimste zin van het woord. Dat doet zij voor alle inwoners van Etten-Leur, door open en eerlijk politiek te bedrijven.

www.ons-etten-leur.nl

www.facebook.com/onsettenleur

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten