Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » LocalFM verloot 1 uur L!VE radio maken

LocalFM verloot 1 uur L!VE radio maken

LOCAL FM verloot tijdens de aankomende Samenloop voor Hoop 1 uur LIVE radio maken. LOCAL FM heeft de DAS vereniging bereid gevonden deze verloting te organiseren.

Een lot is te koop in de tent van de DAS vereniging voor € 5,-. De trekking ervan geschied uiteraard LIVE, en wordt verricht door een bestuurslid van Samenloop voor Hoop op dinsdag 16 juni in het programma ‘KOEN ON AIR’ tussen 19 en 20 uur. De winnaar zal worden bijgestaan door een redactielid van LOCAL FM en de begeleiding is in handen van de onnavolgbare presentator Koen van Steen. Koen staat graag een uur van zijn programma af. De winnaar zal in september te horen zijn in zijn of haar zelf samengestelde programma. Daarbij horen ook het uitkiezen van de muziek en het voorlezen van actualiteiten.

De gehele opbrengst komt ten goed aan de stichting samenloop voor Hoop. Loten zijn alleen te koop tijdens de Samenloop voor Hoop van 6 en 7 juni.

 

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten