Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Geniet vrijdag weer van Koffietijd met Local+

Geniet vrijdag weer van Koffietijd met Local+

Hebben we de laatste uitzending van Local+ De Leur in het zonnetje gezet met een telefonisch interview over de Havenfeesten en Piet Teunissen in Nostalgie, ditmaal schenken we aandacht aan Etten.

In het eerste uur laat Piet Teunissen ons genieten van zijn Ettens dialect in de rubriek Nostalgie en in het tweede uur komt Cor Kerstens aan het woord. Met hem gaan we praten over de woonplaatsen van Vincent van Gogh en zijn verandering in schilderstijl van De Aardappeleters naar de zonnebloemen. Natuurlijk hebben we ook weer een recept en een telefonisch interview maar wie en waarover is voor u en ook voor ons nog een verrassing. Muziek uit de jaren 80 en 90 maken van het programma een compleet feestje.
Om dit feestje mee te kunnen maken dient u af te stemmen op 92.9 FM op de kabel of 105.7 FM in de ether. Ook kunt u de LocalFM-app downloaden en via uw gsm genieten.
Tot vrijdag!

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten