Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » ‘Glas in het bakkie’

‘Glas in het bakkie’

Op 4 juli houdt de gemeente een promotieactie ‘Glas in het bakkie’. Wethouder Jan van Hal trapt de actie die ochtend om 10.00 uur officieel af bij de glasinzamelingscontainers bij de Dirk van de Broek supermarkt. Dit doet hij samen met het promotieteam van Stichting Nedvang.

Tijdens de actiedag bezoekt het promotieteam drie supermarkten. De start is bij Dirk van de Broek, aansluitend bij de Jumbo Kerkwerve en tot slot  Jumbo Turfijker. Gedurende anderhalf uur per supermarkt zal het promotieteam informatie verstrekken en op positieve wijze mensen stimuleren de glasbakken op de juiste wijze te gebruiken.

Waarom deze actie?

Stichting Nedvang en Gemeente Etten-Leur stimuleren het juist scheiden van afval. Het scheiden van glas blijft in Etten-Leur licht achter ten opzichte van omringende gemeenten. Met deze actie verstrekken we informatie, waardoor mensen zich bewust zijn van het nut én het gemak van glas scheiden. Zo hoeven bijvoorbeeld dopjes niet verwijderd en het glas niet omgespoeld te worden.

Vragen?

Heb je vragen over de actie, dan kun je bellen met Wil Welvaarts van de afdeling Beheer en Realisatie. Hij is te bereiken via (076) 502 41 64. Mailen kan ook wil.welvaarts@etten-leur.nl.

Tevens tref je aanvullende informatie aan op http://www.nedvang.nl/glas  en www.afval3xbeter.nl. Je bent van harte welkom de officiële start bij te wonen.

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten