Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Verwarde man aangehouden met politiehond

Verwarde man aangehouden met politiehond

Een verwarde man, die zijn ouders bedreigd zou hebben met een mes, is zondagavond aangehouden met behulp van een politiehond.

Op zondag 21 juni 2015 om 21.45 uur kwamen er bij de politiemeldkamer verschillende telefoontjes binnen dat een man in een woning aan de Olympiade door het lint zou gaan. Hij zou erg agressief zijn en de man zou in die woning zijn ouders met een mes bedreigd hebben. Verschillende eenheden spoedden zich naar de woning waaronder een hondengeleider. De man zou op dat moment alleen in het huis zijn. Met een sleutel werd een voordeur geopend en de hondengeleider ging met zijn hond naar binnen. In de woning vonden ze de man. Bij de aanblik van de hond bleef de man rustig en werkte mee bij zijn aanhouding. Hij is naar het bureau gebracht.

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten