Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Wederom hennepkwekerij opgerold

Wederom hennepkwekerij opgerold

De politie Zeeland-West-Brabant heeft dinsdag in Etten-Leur een hennepkwekerij ontdekt. Daarbij is een aanhouding verricht.

In een woning aan de Schutsgildelaan werd een hennepkwekerij met 40 planten ontmanteld. De 35-jarige bewoner is opgepakt. Tevens werd een auto in beslag genomen. De kwekerij, die in een schuur gevestigd was, is geruimd.

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten