Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FM



Nu op LocalFM:
Home » Nieuws » Ongeluk A58

Ongeluk A58

Op de A58 is rond 17.50u een naar het nu lijkt eenzijdig ongeval gebeurd. Een personenauto belandde hierbij naast de weg in een sloot. Door het ongeval ontstond een korte file daar slechts een rijbaan beschikbaar was

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten