Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Advies vermijden contact met water verlengd

Advies vermijden contact met water verlengd

Uit monitoring blijkt dat het langer duurt om afvalwater uit het gebied weg te krijgen. Dit afvalwater kan schadelijk zijn voor mens, dier en plant. Om met zekerheid de waterkwaliteit te kunnen garanderen, verlengt het waterschap het advies om contact met water in deze gebieden te vermijden tot zondagavond 28 juni 24.00 uur.

Voor meer informatie kijkt u op de website van Waterschap Brabantse Delta:http://bit.ly/1QRCKBa

Foto: Alexaqnder Vingerhoeds

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten