Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Wat is jouw Zomerhit?

Wat is jouw Zomerhit?

Momenteel is er een hittegolf in Nederland en wij gaan tijdens het programma Weekend FM alleen maar zomer hits draaien. Maar wij willen zaterdag alleen maar jullie zomer hits draaien.

Vandaar de vraag; Wat is jouw Zomer hit?

Reageren kan via de Local FM app De is te downloaden in de app Store. (APP STORE) of per mail naar radio@localfm.nl. Zaterdagmorgen zijn we weer telefonisch bereikbaar op onze Local FM Hotline 076-5269606. Onze koffiejuffrouw en telefoniste Nicole is zeker weer van de partij.

Verder natuurlijk alle aandacht aan wat er afgelopen week gebeurt is in Etten-Leur. Natuurlijk willen wij ook weten of het voorlopig zomer blijft in Nederland. Maar daar geeft onze weerman Bompa Frans antwoord op.

FullSizeRender
Bompa Frans

Weekend FM – Zaterdagmorgen tussen 9.00 en 12.00 uur.

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten