Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » De Nationale AD-HARINGTEST 2015 beoordeelt Visspeciaalzaak HAVENZICHT met het cijfer: 9

De Nationale AD-HARINGTEST 2015 beoordeelt Visspeciaalzaak HAVENZICHT met het cijfer: 9

Afgelopen maand heeft het Algemeen Dagblad zijn ronde door Nederland weer afgelegd om dit jaar ruim 130 haringverkopers te beoordelen. Ook dit jaar wisten de keurmeesters de weg naar Visspeciaalzaak Havenzicht in Etten-Leur weer te vinden. Voor de speciaalzaken is de eerste maand na de start van het seizoen altijd een extra spannende periode, afwachtend op de keurmeesters, herkent men ze, herkent men ze niet. ‘Zou hij het zijn?’.

Tot het moment dat Stevie een envelop aanneemt van de postbode,.. we weten in ieder geval weer zeker dat we getest zijn. Maar uiteraard wat er in die envelop zit is veel belangrijker, snel open maken dan maar! Er verschijnt een grote glimlach, en een grote blijdschap. De aanwezige collega’s lachen en omhelzen elkaar, we hebben het weer geflikt met z’n alle.

De Nationale AD-HARINGTEST 2015 beoordeelt Visspeciaalzaak HAVENZICHT met het cijfer: 9 !!!

Met deze beoordeling is het de derde keer dat Visspeciaalzaak Havenzicht in de top van Nederland staat gerangschikt.

Luister hieronder naar het interview met Stevie Wijnings in Weekend FM.

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten