Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Etten-Leur kleurt roze op 16 augustus met komst Alberto Contador!

Etten-Leur kleurt roze op 16 augustus met komst Alberto Contador!

De eerste grote naam die zondag 16 augustus te zien is aan de start van de Profwielerronde Etten-Leur, is bekend gemaakt. Het is niemand minder dan Alberto Contador die in de roze trui van zijn recentste overwinning in de Giro d’Italia de strijd aan gaat tijdens het omnium wat deze dag verreden gaat worden.

‘El Pistolero’ was reeds winnaar van o.a. de Giro d’Italia in 2008 en 2015, de Vuelta in 2008, 2012 en 2014 en de Tour de France in 2007 en 2009. Na Hinault was er geen enkele andere renner die de 3 grote rondes minstens twee keer wist te winnen. Contador rijdt momenteel voor de Tinkoff-Saxo ploeg, met ploegleiders Steven de Jongh en Tristan Hoffman.

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten