Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Storing stream Local FM

Storing stream Local FM

Sinds gisteren kampen wij met een storing op onze stream. De problemen worden veroorzaakt door een ddos-aanval op de dns-servers van Ziggo.

Bij een ddos-aanval wordt er zo veel verkeer de kant van een server opgestuurd dat die overbelast raakt. Dns-servers zorgen ervoor dat een bepaalde domeinnaam naar het juiste ip-adres wordt vertaald. Wij stellen alles in het werk om onze uitzendingen weer zo snel mogelijk via audiostream aan te kunnen bieden.

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten