Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Local FM – Le Magnifique actie

Local FM – Le Magnifique actie

Zaterdag 31 oktober a.s. vindt in het Turfschip in Etten-Leur de Le Magnifique Back to the Future reünie plaats.
Back to: the eighties and ninetees, back to newbeat, back to early house, dance and trance, and back to the best years you’ve experienced.

De animo voor deze reünie is mega. Binnen enkele dagen waren alle kaarten al uitverkocht… Vette pech dus als jij er deze keer niet bij kan zijn !!!! Maar speciaal voor jou hebben we de allerlaatste kaarten nog. In samenwerking met Local FM kun je tijdens de Back to the Future week de allerlaatste kaarten bemachtigen. Klik HIER om rechtstreeks naar de actiepagina te gaan.

Voor de thuisblijvers die er helaas niet bij kunnen zijn, hebben we nog een verrassing. Wij zenden de hele avond live uit via Local FM. Halverwege de jaren negentig waren we onze tijd ver vooruit. De zaterdagavonden waren namelijk live te beluisteren op Radio Europa in Etten-Leur onder de naam The Powerchannel. Heel de regio luisterde mee. Vele stappers kwamen, met hun te grote geluidsinstallaties met bonkende beats uit hun autoradio, aanrijden op de parkeerplaats aan het Lichttorenhoofd. Nu, meer dan 20 jaar later, is The Powerchannel ook Back to the Future. Je kan live luisteren via Local FM op 105.7 FM, 92.9 via de kabel of wereldwijd via de stream op www.localfm.nl en via de Local FM app. Deze kun je gratis downloaden uit de diverse stores. (geschikt voor Android, IOS of Windows Mobile)

Wil je alvast wat sfeer proeven of meer informatie hebben, kijk dan op de Facebook pagina van Le Magnifique reunie of Magnifique Dance Events.

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten