Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Local FM – Le Magnifique actie (update)

Local FM – Le Magnifique actie (update)

Het antwoord op de vraag was The Powerchannel. En die kun je a.s. zaterdag weer éénmalig horen. Local FM zendt de Le Magnifique reünie namelijk rechtstreeks uit op FM, app en streaming via onze site. Maarrrr …. we hebben nog twee vragen, dus de vier allerlaatste  kaarten te gaan.

Klik HIER voor de actiepagina met de één na laatste vraag.

De prijswinnaars krijgen een mail van ons.

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten