Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Jaarmix 2015 – Dj Patrick

Jaarmix 2015 – Dj Patrick

Traditie getrouw zendt Local FM elk jaar op 31 december de jaarmix uit van Dj Patrick.

Ook dit jaar gaat dit weer gebeuren. Meer dan honderd populaire tracks zijn weer naadloos aan elkaar gemixt door Patrick van Oorschot. Elk jaar is dit het muzikale hoogtepunt van het jaar. Meer beats en meer tracks dan ooit. Tot aan de laatste seconde van 2015 kun je hiervan genieten. Hij start tussen 19.00 en 20.00 uur en maakt het jaar helemaal vol.

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten