Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Streekprogramma zaterdag van start

Streekprogramma zaterdag van start

Het eerste radioprogramma van de zes lokale omroepen uit de regio gaat zaterdag 9 januari van start. Van 15.00 tot 17.00 uur is StreekWijzer te beluisteren via de frequenties van de omroepen uit de gemeenten Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Rucphen, Steenbergen en Zundert.

In StreekWijzer worden elke zaterdagmiddag de actualiteiten uit de regio behandeld. De presentatie is telkens in handen van een duo, afkomstig van de zes omroepen. Het spits wordt op 9 januari afgebeten door Jelle Willers van HOS en door Jan Willem van Bodegom van RTVM.

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten