Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Sport voert boventoon in StreekWijzer

Sport voert boventoon in StreekWijzer

Sport staat komende zaterdagmiddag in de spits bij het regionale radioprogramma StreekWijzer.
Verslaggever Patrick Hopstaken is bij de voetbalstreekderby tussen Seolto uit Zevenbergen en Unitas’30 uit Etten-Leur. Motorcoureur Bryan Schouten racet naar de studio voor een gesprek over zijn toekomstplannen. Marc Adan van De Lobbelaer werpt een balletje op over de komst van Michaëlla Krajicek naar de Zevenbergse tennisclub.

Uiteraard komen ook andere nieuwsitems aan bod, zoals het initiatief Present in Vriendschap, dat actie onderneemt tegen eenzaamheid. De politie komt aan het woord over de vele vaten met chemisch drugsafval die in de regio zijn gevonden.

Streekwijzer wordt zaterdag gepresenteerd door Sjerp Vormeer en Ad van Loon. Het programma is te beluisteren van 15.00 tot 17.00 uur via Local FM!

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …