Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Medewerkers gezocht nieuw sportprogramma Streekomroep

Medewerkers gezocht nieuw sportprogramma Streekomroep

Ben jij weg van sport, goed van de tongriem gesneden en heb je verstand van (sport)zaken? Dan ben jij de geknipte persoon voor het nieuwe sportprogramma van Streek Omroep West-Brabant.

Streek Omroep West-Brabant (SOWB) wordt gevormd door de lokale omroepen van Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Rucphen, Steenbergen en Zundert. Vanaf dit jaar verzorgen de omroepen naast hun eigen radioprogramma’s een gezamenlijke uitzending. Elke zaterdagmiddag wordt in Streek-Wijzer de actualiteit uit de regio behandeld.

Naast Streek-Wijzer start de SOWB binnenkort met een gezamenlijk sportprogramma op de radio. Elke zondagmiddag wordt een aaneenschakeling van sportflitsen, sportverslagen en sportuitslagen uitgezonden. Ook dit radioprogramma is te beluisteren in de zes gemeenten.

Voor het sportprogramma is de SOWB op zoek naar ervaren presentatoren en verslaggevers. Geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar:  secretaris@sowb.nl

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten