Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Lentefeest Speeltuin Hoge Neer

Lentefeest Speeltuin Hoge Neer

In Speeltuin Hoge Neer in Etten-Leur vindt op zondag 21 mei het Lentefeest plaats. Dit is een jaarlijks feest, maar dit jaar is het extra bijzonder!
Sinds een aantal jaren vindt er in de Speeltuin Hoge Neer het Lentefeest plaats. Dit jaar staat het feest op 21 mei 2017 van 10:00 tot 16:00 gepland en wordt door de Stichting Speeltuin Hoge Neer georganiseerd in samenwerking met Scoutinggroep Paulus. Het is een dag waarop er veel activiteiten georganiseerd worden in de speeltuin, zoals schminken, oud Hollandse spelletjes, een speurtocht, lekker los op het springkussen en een heus kampvuur met marshmallows.

Dit jaar is het echter extra bijzonder, omdat dan het nieuwe waterspeeltoestel en zandspeeltoestel officieel geopend gaan worden. Het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant heeft een bijdrage toegekend om het waterspeeltoestel te realiseren. De toewijzing is mede mogelijk gemaakt dankzij Het Buurtnatuur- en Buurtwaterfonds Noord-Brabant.
Speeltuin Hoge Neer wordt bestuurd door vrijwilligers en is afhankelijk van giften en sponsoren. Dit weerhoudt hen niet om met regelmaat leuke activiteiten te organiseren.

Op zondag 21 mei is er het Lentefeest in de Speeltuin Hoge Neer. Er is deze dag ook een de officiële opening van een nieuw speeltoestel in de speeltuin de Hoge Neer. Wethouder van Hal zal om 10.30 uur dit feestelijk moment inluiden. Verder zijn er deze dag tal van activiteiten tussen 10.00 en 16.00 uur.

Voor meer informatie over de speeltuin kijk op de website Speeltuin Hoge Neer

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten