Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Werkzaamheden aan de Liesbosweg

Werkzaamheden aan de Liesbosweg

Op maandag 29 mei start het werk aan de Liesbosweg vanaf de aansluiting bij het Schoonhout tot en met de Spoorlaan. Er wordt gewerkt aan de rijbaan, het fietspad en het trottoir. Het werk wordt gefaseerd uitgevoerd waardoor de omgeving (met name woon-zorgcomplex Het Anbarg) beter bereikbaar blijft en de overlast beperkt wordt. We sluiten het straatdeel waar gewerkt wordt af voor doorgaand verkeer. De woningen in het afgesloten straatdeel blijven wel te voet bereikbaar. De werkzaamheden beginnen tussen het Schoonhout en de Bernardlaan. Daarna zal gewerkt worden tussen de Bernardlaan en de Spoorlaan. Op dit moment gaan we er van uit dat de werkzaamheden duren tot medio augustus 2017. Dit is mede afhankelijk van het weer.

Bekijk ook

Louis Roks lijsttrekker Leefbaar Etten-Leur

Louis Roks lijsttrekker Leefbaar Etten-Leur Louis Roks is opnieuw verkozen tot lijsttrekker van Leefbaar Etten-Leur. …