Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Bij praten met Ron Dujardin tijdens Weekend FM

Bij praten met Ron Dujardin tijdens Weekend FM

Afgelopen periode was onze Wethouder Ron Dujardin regelmatig in het nieuws; Plaatsen van windturbines aan de Groeneweg, De nieuwe hoogspanningslijn  aan de noordkant van Brabant als het opstarten van de werkzaamheden als het nieuw te bouwen zwembad. Rede om hem weer eens uit te nodigen in de studio om even bij te praten over deze zaken.

Verder duiken Jos Leijs en Nic van Kampen op deze zaterdagmorgen in het nieuws van de afgelopen week. Ook spreken ze met de hoofdrolspelers die het nieuws maakten afgelopen week.

Onze vaste vraag; Wat is u opgevallen afgelopen week in Etten-Leur?

Verjaardagen, jubilarissen, wie heeft er iets te vieren 10 en 11 juni. Wij zijn op zoek naar Etten-Leurenaren die iets te vertellen hebben. Laat het ons weten en wij zullen ze verassen tijdens onze uitzending. Reageren kan via radio@localfm.nl of telefonisch op zaterdagmorgen via 076-5269606.

Daarnaast geven we weer vrij kaarten weg voor Just Dance Outdoor op 17 juni in het Brabant Park Etten-Leur. En als de temperatuur morgen om 11.30 uur boven de 20 graden is sluiten wij het programma af met het zomerse halfuurtje! Ook hier kunnen verzoek platen voor ingediend worden via de Local FM hotlijn 076-5269606 of per mail naar radio@Localfm.nl

Weekend FM
Elke zaterdag tussen 9.00 en 12.00 uur

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten