Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Sollicitanten ambt van burgemeester Etten-Leur

Sollicitanten ambt van burgemeester Etten-Leur

Eerder dit jaar heeft de Burgemeester van Etten-Leur aangegeven vanaf 1 december haar ambt neer te leggen, vervolgens is er een profielschets gemaakt welke aangeboden was aan de Commissaris van de Koning in Noord-Brabant.  Inmiddels hebben er 22 mensen gesolliciteerd naar het ambt van burgemeester van de gemeente Etten-Leur. Dat heeft de commissaris van de Koning in Noord-Brabant, Wim van de Donk bekend gemaakt.

Het betreft 6 vrouwen en 16 mannen. Dertien kandidaten zijn (oud)burgemeester of (oud)wethouder of hebben een functie binnen de overheid. Negen kandidaten zijn werkzaam in de particuliere sector of vrije beroepen. Deze kandidaten combineren hun hoofdfunctie vaak met politiek-bestuurlijke nevenfuncties.

 

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …