Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Vrijdag 21 juli om 10:00 is ☕️ Koffietijd met Local+

Vrijdag 21 juli om 10:00 is ☕️ Koffietijd met Local+

Vrijdagmorgen 21 juli om 10.00 uur stemt u natuurlijk af op Local FM+

Een programma rond koffietijd voor de oudere Etten-Leurenaren, met voor elk wat wils, leuke muziek en informatie waar u iets aan heeft.

In het eerste uur hebben we studiogasten die iets komen vertellen over het Taalhuis. Dat is sinds begin juni actief in De Nieuwe Nobelaer en bestemd voor iedereen die beter wil leren lezen en schrijven en de computervaardigheid wil verbeteren.

De rubriek Straatnamen vervalt in de vakantiemaanden en in plaats daarvan bespreek ik enkele spreekwoorden en gezegden, dat wordt een z.g. nieuwe rubriek.

In het 2e uur komt Jacques Nagekkerke langs om een Dorisje te vertellen en de vaste luisteraars weten dan dat het over zijn hond gaat. In het telefonisch interview horen we van de Stichting Zambezi en die stichting houdt zich bezig met de noodzaak van scholing van weeskinderen in Zambia.

Ook is er een leuk recept en zijn er informatieve berichtjes van zowel plaatselijke festiviteiten als vanuit de regio.

Daarnaast  luisteren we naar veel lekkere muziek uitgezocht door de heren technici en onze gasten. Wanneer onze luisteraars een verzoeknummer willen horen is die mogelijkheid er ook . Belt u in dat geval naar de studio op nummer 076-5269606.

Vrijdagmorgen tussen 10 en 12 Local FM + 105.7 FM ether of 92.9 FM Kabel.

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten