Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Weekend FM met Bouwvak Vakantie

Weekend FM met Bouwvak Vakantie

Eind deze week breekt de bouwvak vakantie aan in de regio zuid. Vanaf a.s. zaterdag 29 juli is Weekend FM ook met bouwvak vakantie. Mocht je op de hoogte willen blijven met het nieuws wat er wel speelt op dit moment in Etten-Leur verwijzen we u naar Streekwijzer op de zaterdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.

De zaterdag morgen zal tijdens de vakantieperiode ingevuld worden met Zomerradio. De grootste zomer hits allertijden  zullen voorbij tussen 9.00 en 12.00 uur op zaterdagmorgen. Weekend FM is weer te beluisteren vanaf zaterdag 26 augustus.

 

 

 

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …