Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Flashback 40 – Week 30 1973

Flashback 40 – Week 30 1973

Dit weekend is er weer een hitlijst uit het verleden tijdens de Flashback 40. We gaan terug naar week 30 van 1973.

Deze week staat op nummer 1 in deze hitlijst; Sharif Dean met “Do you love me”.  (zie de videoclip toen nog in zwart/wit) Deze Sharif Dean (Sharafeddinne Kharroubi) is geboren in Casablanca hij werd geboren uit een Franse moeder en Algerijnse vader. Als kind verhuisde hij naar Parijs, waar hij in aanraking kwam met de moderne muziek. Hij won daar in 1964 de prestigieuze talentenjacht van Radio Monte Carlo. Echter muzikaal heeft hij in Nederland ooit maar 1 hit gehad “Do you love me”, de nummer 1 van deze week.

Hierbij het hoesje uit die tijd…

Hierbij de lijst;

Flashback 40
Elke vrijdag tussen 15.00 en 18.00 uur
(Herhaling zondag tussen 12.00 en 15.00 uur)

 

 

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten