Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Toneelvereniging Mag Het Licht Uit zoekt nieuwe leden

Toneelvereniging Mag Het Licht Uit zoekt nieuwe leden

Door recente wijzigingen in de groep zoekt Mag Het Licht Uit enthousiaste nieuwe spelers en leden voor haar toneelvereniging. Vooral mannen worden van harte uitgenodigd, maar ook vrouwen zijn natuurlijk welkom.

De Toneel verenigingg “Mag Het Licht Uit” in Etten-Leur bestaat nu 21 jaar. Het opvoeren van kluchten is het handelsmerk van deze vereniging, maar we zijn eigenlijk bekend met komische stukken en bijvoorbeeld straattheater bij lokale evenementen. Er wordt gerepeteerd vanaf eind augustus 2017 op de maandagavond van 19.45 tot 22.45. Dit seizoen zijn de uitvoeringsdata voor de jaarlijkse voorstelling op vrijdag en zaterdag 17 maart, vrijdag 23 en zaterdag 24 maart 2018 Zowel de repetities als de uitvoeringen worden gehouden in het Turfschip in Etten-Leur.

Profiel gezochte spelers
Onze spelers zijn serieus bezig met de vereniging, hun eigen spel en dat van anderen. Natuurlijk staan gezelligheid en samen mooie producties neerzetten hoog in het vaandel, oprechte betrokkenheid van de leden in gewenst. Om een evenwichtige samenstelling van de spelersgroep te creëren zoeken ze zowel mannen als vrouwen in de leeftijd van 25 tot 65 jaar. Enige ervaring met toneelspel of publieke optredens is gewenst, maar geen vereiste.

Mocht je Interesse hebben, Ben je enthousiast over toneelspelen, bereid je in te zetten en lijkt het je een uitdaging? Meld je dan per e-mail aan voor een kennismaking. Heb je vragen of wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met het bestuur van toneelvereniging Mag Het Licht Uit via maghetlichtuit@gmail.com.

 

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …