Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Vakantietip; Nederlands drukkerij museum

Vakantietip; Nederlands drukkerij museum

In Augustus is het Nederlands drukkerij museum 2 weekenden geopend in Augustus. Een mooie tip om eens te doen tijdens de zomervakantie!

Knutselen in het Nederlands Drukkerij Museum?
Voor deze zomervakantie is van het Nederlands Drukkerij Museum een ‘doe het zelf’ museum gemaakt voor kinderen van alle leeftijden. Zij kunnen hun eigen een poster ontwerpen à la de bekende Nederlandse illustratrice Fiep Westendorp, een eigen boekenlegger maken of aan de slag met antieke houten letters om hun eigen naam op een oude drukpers te drukken. Op de woensdagmiddag 16 en 23 augustus is Dirk den Drukker de speciale gast, die de kinderen helpt met twee Jip en Janneke knutselmiddagen. Of zijn het de kinderen die Dirk den Drukker moeten helpen? Wie weet. Het museum is er nog niet uit! Het museum is normaal geopend dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur. In de maand augustus is het museum ook geopend in het weekend van 5 – 6 augustus en 19 – 20 augustus van 13.00 tot 16.00 uur.

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten