Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Zomeravonden Winkelhart

Zomeravonden Winkelhart

Houd donderdagavond 10, 17 en 24 augustus vrij in uw agenda, want dan vinden de zinderende Zomeravonden plaats! Op het Raadhuisplein in Etten-Leur geniet u met vrienden en familie van gratis muziekoptredens van topartiesten. Bij Winkelhart Etten-Leur vieren ze de zomer en u mag meedoen! Zo hebben wij deze zomer diverse leuke evenementen, waaronder de Zomeravonden. Op donderdag 10, 17 en 24 augustus geniet u van gratis muziekoptredens van topartiesten.

Op donderdag 10 augustus is het thema van de avond “Covernight” zing mee met golden oldies of de hits van nu. Op deze avond speelt de populaire Belgische coverband “Cookies & Creams” het publiek zal deze avond opgewarmd worden door de Etten-Leurse DJJOZZ.

De programmering is nog niet bekend, wel zijn de thema’s voor deze avonden bekend;
17 augustus – Battle of the DJ’s’;
24 augustus – Muziek van eigen bodem

 

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …